Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Σε περιοδείες οι υποψήφιοι της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας

Περιοδείες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν καθημερινά υποψήφιοι και υποψήφιες της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας.  Τα στελέχη του σχήματος για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου, εξορμούν καθημερινά σε δεκάδες πόλεις και οικισμούς μεταφέροντας το μήνυμα της ανατροπής στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Στην καθημερινή τους επαφή με τους ανθρώπους της εργασίας, τον αγροτικό κόσμο, επαγγελματίες, εργαζόμενους και άνεργους, συζητάνε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις επιπτώσεις που προκάλεσε σε κάθε περιοχή η μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης και η διοίκηση Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα ενημερώνουν για τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας.
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, συναντήθηκαν στο Λευκό Πύργο και φωτογραφήθηκαν με την υποψήφια Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργο Θεοδωρόπουλο.