Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο «Κόκκινο 93,4»: Πρωταθλήτρια, αλλά στην ανεργία και στην αποβιομηχάνιση η Κ. Μακεδονία

«Η εκλογική μάχη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει πάρει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά. Στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας συμπυκνώνονται με τον πιο καθαρό τρόπο τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα που αφορούν όλη την κοινωνία, όπως η ανεργία, τα προβλήματα των νέων και η μετανάστευση, τα αγροτικά και περιβαλλοντικά προβλήματα», τόνισε μεταξύ άλλων η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στους δημοσιογράφους Λευτέρη Αρβανίτη και Θεόφιλο Σιχλετίδη στην εκπομπή «Λύκοι» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 93,4».

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων η Δέσποινα Χαραλαμπίδου άσκησε κριτική, στη διοίκηση Τζιτζικώστα, αλλά και στις προεκλογικές υποσχέσεις του Γ. Ιωαννίδη.

«Ο κ. Τζιτζικώστας για το μόνο που υπερηφανεύεται είναι, η κατά τη γνώμη του, απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Αυτό που αντιτάσσουμε είναι, σε ποια κατεύθυνση, που και πώς. Εμείς δεσμευόμαστε να πάνε οι πόροι πρωτίστως για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

Για τον τίτλο του συνδυασμού του Γιάννη Ιωαννίδη σχολίασε:
«Ο κ. Ιωαννίδης ονόμασε το συνδυασμό πρωταθλήτρια Μακεδονία. Το θέμα είναι ότι η Κεντρική Μακεδονία είναι πρωταθλήτρια, γιατί δυστυχώς είναι πρώτη στην ανεργία, την αποβιομηχάνιση, τη μετανάστευση, κυρίως των νέων ανθρώπων».

Για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, όπως τόνισε αυτό θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών.

Ακολουθεί σε ηχητικό, ολόκληρη η συνέντευξη της Δέσποινας Χαραλαμπίδου «Στο Κόκκινο».