Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζεται στην Πέλλα η συγκρότηση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας



Συνεχίζεται στην Πέλλα η συγκρότηση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας

            Στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας θα βρεθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου η επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
            Η συζήτηση για την περαιτέρω συγκρότηση της παράταξης θα λάβει χώρα στις 18:00 το απόγευμα, στη Σκύδρα, όπου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση εγγραφής νέων μελών, παρουσίαση του προγράμματος και του έως σήμερα απολογισμού της δουλειάς του περιφερειακού σχήματος, αλλά και συζήτηση γύρο από προτάσεις για την αποτελεσματικότερη ανάδειξη των τοπικών και συνολικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Πέλλας.

            Νωρίτερα, στις 16:00 το απόγευμα, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου συνοδεία μελών της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Πέλλας, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Δημοτική Επιχείρηση στους Καταρράκτες Έδεσσας «Τουριστική Έδεσσας Α.Ε.». Η δημοτική επιχείρηση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας. Οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο, καταγγέλλουν μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής ώστε να απαξιωθεί η επιχείρηση και η τουριστική αξιοποίηση των καταρρακτών της Έδεσσας να ξεπουληθεί στο ιδιωτικό κεφάλαιο.