Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ο κ. Τζιτζικώστας λειτούργησε σαν ελβετικό ρολόι στην υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών


Επίθεση εναντίον του κ. Τζιτζικώστα και του κ. Ιωαννίδη λέγοντας ότι αποτελούν τις δυο πλευρές του ίδιου μνημονιακού νομίσματος εξαπέλυσε μέσα από την συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο 93.4 η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου.   

«Πρόκειται για κόλπο της ΝΔ να κατεβάσει δύο υποψήφιους από το συντηρητικό χώρο, στη θεωρούμενη συντηρητική περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας. Τον κ. Ιωαννίδη, ως επίσημο, ο οποίος ψήφισε όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους και τον  κ. Τζιτζικώστα ως ανεπίσημο υποψήφιο της ΝΔ ο οποίος υλοποίησε με μαθηματική ακριβεία, σαν ελβετικό ρολόι όλες της μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ που οδήγησαν στην καταστροφή και την ανθρωπιστική κρίση. Προειδοποιούμε τη ΝΔ, να μη χαίρεται, το κόλπο της θα καταρρεύσει την Κυριακή του βράδυ».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά, η κ. Χαραλαμπίδου έκανε ιδιαίτερη αναφορά  στις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στον τομέα της υγείας, στο μεγάλο πρόβλημα με την μετακίνηση 5.000 μαθητών στο νομό Θεσσαλονίκης αλλά και στην αποβιομηχάνιση της περιοχής προτείνοντας έξι συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας. 

Τάχθηκε κατά της «επένδυσης» χρυσού στην Χαλκιδική σημειώνοντας χαρακτηριστικά «εμείς δεν θα ρίξουμε ούτε νερό στο κρασί του μέλλοντος του νομού», τόνισε ότι υποστηρίζει με κάθε τρόπο το δημοψήφισμα και το «όχι» στο ξεπούλημα του νερού της Θεσσαλονίκης, καλώντας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να πάρουν μέρος στο δημοψήφισμα.


Τέλος αναφερόμενη στα τελευταία σχόλια του κ. Πάγκαλου για την Ρένα Δούρου είπε ότι «όχι μόνο ξεπέρασε τα συνηθισμένα του σχόλια αλλά αυτή τη φορά προκάλεσε όλες τις γυναίκες και όλους τους αγώνες της Αριστεράς για ισότητα, δείχνοντας μια και καλή ποια είναι η κουλτούρα του».