Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… ξεπουλάνε το λιμάνι

Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Κεντρικής  Μακεδονίας, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινας Χαραλαμπίδου για την πώληση του 67% του ΟΛΘ από το ΤΑΙΠΕΔ.

«Χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγες ημέρες από τις… θεατρικές αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και των εκλεκτών τους  στις αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη για να αποκαλυφθεί  το στημένο παιχνίδι.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει… ξεπουλάνε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την Μ. Δευτέρα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του 67% του ΟΛΘ με καταληκτική ημερομηνία την 5η Ιουνίου.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την ψήφο του στις 18 και 25 Μαίου θα στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής των καταστροφικών σχεδίων τους και θα σταματήσει την εκχώρηση του λιμανιού.

Ένα μήνα πριν από τις εκλογές, οι  δήθεν «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι της ΝΔ κ. Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης πρέπει να πάρουν άμεσα θέση και  να δηλώσουν ξεκάθαρα, χωρίς  περιστροφές και  αστερίσκους.  Θέλουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να παραμείνει δημόσιο;  Είναι μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης, ή θα υπακούσουν ξανά στον αρχηγό τους κ. Σαμαρά και θα καταπιούν τη γλώσσα τους, στο βωμό της εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων που  ορέγονται το φιλέτο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης»