Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

«Η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου υπονομεύει τις δυνατότητες ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας»


«Η προσπάθεια ξεπουλήματος του αεροδρομίου, όπως και των άλλων στρατηγικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων δε θα περάσει. Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και όλους τους κλάδους του αεροδρομίου, μαζί με το λαό της περιφέρειας, δε θα αφήσουν να περάσει στα χέρια των ιδιωτικών συμφερόντων, η μοναδική αεροπορική πύλη εισόδου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η μέχρι τώρα Διοίκηση της Περιφέρειας απαξιώνει συστηματικά τις δημόσιες επιχειρήσεις, διαδικασία που πρέπει να αντιστραφεί», τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου, στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης με το σωματείο των εργαζομένων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου επικεφαλής αντιπροσωπείας του σχήματος Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, συμμετείχε στις 12 το μεσημέρι, στην απεργιακή συγκέντρωση της ΕΔΟΘ στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Νωρίτερα βρέθηκε στο εργοστάσιο της Coca Cola σε μια ουσιαστική και συμβολική επίσκεψη στήριξης του αγώνα των απεργών, στο πλευρό των οποίων βρίσκεται από την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεών τους.

Στις 19.00 η Δ. Χαραλαμπίδου θα χαιρετίσει στην εκδήλωση του Δικτύου Σιδηροδρομικών του ΟΣΕ, που θα γίνει στο ΕΚΘ, με ομιλητές τον Αλέξη Μητρόπουλο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κώστα Χρυσόγονο, συνταγματολόγο και τον Διονύση Τεμπονέρα, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ.
Αύριο Πέμπτη στις 19:30, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου θα χαιρετίσει στην εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης «Κίνηση Ανατροπής» του Δήμου Χαλκηδόνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Κουφάλια.