Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Με γοργούς ρυθμούς η περιφερειακή συγκρότηση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η συγκρότηση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα της παράταξης περιλαμβάνει συνελεύσεις με συζήτηση επί της συγκυρίας, των στόχων και της συγκροτημένης παρέμβασης στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. Η παράταξη έχει πραγματοποιήσει ήδη συνελεύσεις με την επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Δέσποινα Χαραλαμπίδου στην Κατερίνη στις 16 Νοεμβρίου, στις Σέρρες στις 21 Νοεμβρίου και στην Βέροια στις 22 Νοεμβρίου. Οι συνελεύσεις χαρακτηρίστηκαν από την μαζική παρουσία μελών και φίλων της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, από τον πλούτο των θεμάτων που αναδείχθηκαν για παρεμβάσεις στην περιφέρεια και από την έντονη κριτική που αναπτύχθηκε στα πεπραγμένα και την αδιαφορία της διοίκησης Τζιτζικώστα.
            Επόμενο ραντεβού για την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα έχει ορισθεί στο Κιλκίς για την 1η Δεκέμβρη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι συνελεύσεις σε Πέλλα και Χαλκιδική, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο συζητήσεων της παράταξης.

            Στόχο αυτής της διαδικασίας αποτελεί η πληρέστερη ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, μέσω της δημιουργίας ενός σταθερού δικτύου μελών και η ενίσχυση και περαιτέρω συγκρότηση της παράταξης, ώστε με τρόπο αποτελεσματικό και δημοκρατικό να παρεμβαίνει τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όσο και στη κοινωνία σε συνεργασία με τις κινήσεις των εργαζομένων και τα κινήματα που αναπτύσσονται στην Κεντρική Μακεδονία.