Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Περιοδεία στην Καλαμαριά


Περιοδεία στην Καλαμαριά πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Μαίου η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου, συνοδευόμενη από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Μάκη Γκίκα, Ταρσίτσα Καλλιμπάκα, Σάκη Κέντη, Γιάννη Κρεστενίτη και Χριστίνα Σουλτανίδου, καθώς και στελέχη της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου επισκέφτηκε την αγορά βιολογικών προϊόντων της Καλαμαριάς στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, καθώς και τη λαϊκή αγορά της Ν. Κρήνης στην οδό Μακροχωρίου, όπου συνομίλησε οι πολίτες και παραγωγούς.

Οι καταναλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι οι τιμές στα περισσότερα τρόφιμα παραμένουν υψηλές, σε αντίθεση με τους μισθούς και τις συντάξεις που έχουν υποστεί τεράστια μείωση, εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων της συγκυβέρνησης και των εντολών της τρόικας.

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το νέο νόμο για τις λαϊκές αγορές και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου τους κάλεσε να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και των εκλεκτών της για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να υπερψηφίσουν τη Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα για να φέρουν την ανατροπή στην Περιφέρεια και σε ολόκληρη τη χώρα.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Χαραλαμπίδου επισκέφτηκε τον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Κομνηνών, όπου συνομίλησε με πολίτες και συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμαριάς Μανόλη Λαμτζίδη στο περίπτερο του σχήματος.


Το βράδυ του Σαββάτου η υποψήφια Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας θα βρίσκεται στην Ημαθία, ενώ την Κυριακή θα επισκεφτεί γειτονιές της Θεσσαλονίκης.