Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Χαραλαμπίδου στην αγορά Θεσσαλονίκης


Κόκκινα αυγά που έγραφαν «Χαλκιδική SOS» και πασχαλιάτικα στολίδια που μοίραζαν γυναίκες από τη Χαλκιδική,  προσφέρθηκαν στην υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία επισκέφτηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης το σημείο δράσης στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους.

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το κιόσκι των απεργών της Coca Cola που συγκεντρώνουν υπογραφές στήριξης στον αγώνα τους, καθώς και των σχολικών φυλάκων και καθαριστριών που διαμαρτύρονται για τις απολύσεις.

Πλήθος κόσμου, που βρισκόταν στην Τσιμισκή για τις πασχαλινές αγορές, δέχθηκε τα συμβολικά δώρα από τη Χαλκιδική και υπέγραψε στο κείμενο εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στον αγώνα των απεργών.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε: «Ένα διαφορετικό Πάσχα σηματοδοτεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  η κοινή παρουσία των αγώνων των εργαζομένων με τα κινήματα της αντίστασης. Βρίσκομαι εδώ και σήμερα, συμμετέχοντας στις κοινές αγωνίες και προσπάθειες όσων αγωνίζονται ώστε  η επόμενη ημέρα να είναι γιορτινή για όλους τους εργαζόμενους, τους απολυμένους, τους άνεργους, τους ανθρώπους που διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τον τόπο τους».